středa 6. ledna 2016

Co jsem našla pod stromečkem

Vánoce jsou úspěšně za námi, Silvestr jsem letos taky přežila úspěšně, ale ještě pořád jsem vám nenapsala, co hezkého jsem dostala pod stromeček. Nebudu tady vypisovat všechno. Jen vám ukážu ty věci, ze kterých jsem měla o něco větší radost než z ostatních.
Mimochodem původně jsem chtěla nafotit vlastní fotky, ale protože světelné podmínky a čas jsou opět mým nepřítelem budou vám pro tentokrát muset stačit pro představu ty z internetu.

Objemově největším dárkem byla hra Talisman. Toužila jsem po ní už hrozně dlouho. Vztahuje se k ní totiž historka z dětství, kdy jsem ji hrála poprvé. Má nádherné ilustrace a už se nemůžu dočkat až si ji zahrajeme. Až teda přelouskám pravidla, které mají tak 30 stran.


Další radostí, kterou teď nosím pořád, byl přívěsek Targaryenů. Pokud jsem to snad ještě nezmiňovala, tak jsem velký fanoušek Hry o Trůny a zejména Targaryenů. Za posledních pár let dostávám k Vánocům pokaždé něco s jejich znakem. Takže už mám tričko, hrnek a přívěsek. Jsem zvědavá, co to bude příští Vánoce.


Že jsem naprosto propadla kosmetice Urban Decay je dávno známo. Proto jsem se i letos nemohla dočkat až vyjde nová Vice 4 paletka. Týdny před vydáním jsem sledovala všechny příspěvky a videa, která o této paletce vznikly. Zamilovala jsem si ji na první pohled. A vzhledem k loňským komplikacím se sehnáním Vice 3, jsem hned od začátku věděla, že ji musím mít hned jak se objeví. Nakonec mi byla slíbena k Vánocům. Takže jsem tušila, že ji pod stromečkem najdu, ale přesto jsem měla malé pochybnosti. Co když se vyprodala dřív než pro ni můj Milý stačil zajít? Naštěstí byly mé obavy zbytečné. Vice 4 pod stromečkem opravdu byla a já z toho mám obrovskou radost. Hned jak budu mít chvíli na nějaké to líčení s ní určitě to uvidíte na blogu.


U barviček ještě zůstaneme. Jako poslední jsem si totiž za přispění rodiny pořídila Promarker fixy. Jsem z nich absolutně nadšená a těším se až s nimi něco pořádného nakreslím. Celkem jich mám 15. Deset z toho jsou barevné základní barvy a pět jsou odstíny šedé. Možná na ně časem udělám nějaký samostatný článek. Zajímalo by vás to?

Co udělalo největší radost pod stromečkem vám?




5 komentářů:

  1. Barvičky určitě ozkoušet a dát vědět!:3 Já dostala ponožky :D A kupodivu jsem našla i jedny z těch antistresových omalovánek, moc pěkné - Proměny, jsou tam zvířata... Minulý týden jsem zahlédla kromě GoT omalovánek i jedny HP, ale ty nejsou zdaleka tak pěkné, je tam spíš takové to "filmové" obkreslování, přičemž zrovna u Harryho bych klidně uvítala takové ty knižní ilustrace o maličko víc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ok.^^ Ty jsou docela zajímavé. Mně se nejvíc, ale od té autorky líbí ten Čarovný les. Ty s GoT jsou boží a ty HP by mohly být lepší, ale taky si je asi pořídím.^^

      Vymazat
  2. Budúci rok už musíš dostať draka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Minimálně.^^ Nebo aspoň dračí vejce.^^

      Vymazat
  3. No fixy rozhodně!! :D a i ta deskovka by mě zajímala :D

    OdpovědětVymazat