neděle 15. listopadu 2015

Vánoční nákup v IKEA

Na pořádném nákupu v IKEA jsem nebyla už ani nepamatuji. Ne, že bychom tam vůbec nechodili, ale když tam jdeme s mým Milovaným, tak ji většinou prolítneme během deseti minut. Cestou pobereme pro co jsme přišli a konec. Takže už se mi strašně dlouho nepodařilo si v klidu a pomalu prohlídnout všechny vystavené bytečky a pokoje. A protože jsem se rozhodla, že letošní Vánoce budou ve skandinávském stylu, IKEA byla jasná volba pro nákup přesně takových severských dekorací.
V sobotu ráno jsem si tedy přivstala, abych už na osmou hodinu byla na Zličíně, kde jsme měly sraz se dvěma kamarádkami. Nejdřív jsme si na posilnění daly kafe ve Starbucks a potom už hurá nakupovat. Původně jsme plánovaly, že se tam i najíme, ale potom, co jsme každá měla plnou obří tašku s nákupem jsme se raději vydaly rovnou domů. 
Kromě ryze praktických věcí, které jsem potřebovala do domácnosti jako dózy, mísy a podložka pod laptop, jsem nakoupila hlavně vánoční věci.

V první řadě a můj hlavní cíl - mini stromeček. K němu pak příhodný květináč a nějaké vánoční ozdoby.



Neodolala jsem nakonec ani vánočním ubrouskům. A povlakům na polštáře se soby/jeleny. Akorát jsem si naivně myslela, že budou dost velké na polštáře od gauče. Samozřejmě, že nejsou. Takže budu muset ještě pro nové polštáře.


A možná rovnou ještě přihodím nějaké věci, které jsem tam raději nechala. I když jsem měla sto chutí si je odnést taky. Rozhodně se, ale musím vrátit pro povlečení, běhoun a možná i skleničky a misky. Losa a a věnec hold tak nutně nepotřebuji.



Jinak původně jsem vám chtěla celý nákup nafotit, ale světelné podmínky tomu nepřejí a navíc jsem si říkala, že pak nafotím hotové vánoční dekorace v celém bytě a udělám na to článek zvlášť.

Chodíte rádi do IKEA nebo se tomuto obchodu z daleka vyhýbáte? A máte na letošní Vánoce vymyšlené nějaké téma nebo barevné ladění?






4 komentáře:

  1. Myslím že když výsledné dekorace vyfotíš a uděláš zvlášť článek, bude to lepší ^^
    Jinak já IKEU zbožňuji. Vždycky tam najdu něco nového, zajímavého a totálně nepostradatelného, co si musím odnést domů ^^ a na dárky je to také geniální obchod :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Vždycky tam člověk najde něco, co nutně potřebuje.^^

      Vymazat
  2. No ty maj zase krásný :3 Tyhle květináče v bílé tam pokaždé očumuju :D Já dekorace omrkávám i třeba v nanu-nana (tam to chce holt třídit, ehm), ale ikea je prostě třída i v tom, aby na to člověk vůbec měl :D Jen mě zvídavě napadá, kam to u vás po Vánocích všechno nacpeš...?XD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já na ně taky koukám už věky. A když jsem ho viděla v červené, tak jsem ho prostě musela mít.^^ Nanu-nana máme pod námi v práci a tam se tomu snažím vyhýbat, co to jde. Jinak bych si odnesla celý obchod.^^ Máme sklep! Teda už docela zaplněný, ale to se vleze.^^

      Vymazat